Painotuotteet

Painotuotteet kaikkiin tarpeisiisi

Printteristä saat kaikki tarvitsemasi painotuotteet. Olemme toimineet Turun alueella jo vuodesta 1994. Kanta-asiakkaamme luottavat Printterin laatuun ja ammattitaitoon ja siksi palaavat asioimaan kanssamme yhä uudestaan. Ota sinäkin yhteyttä ja katsotaan, miten voisimme parhaiten auttaa painotarpeissasi!

Painotuotteet suurkuvista käyntikortteihin ja esitteisiin

Printteri.fi toteuttaa monenlaiset painotarpeet

Vuosikymmenien kokemuksella meiltä sujuu vaativammatkin painotyöt ja erikoisemmatkin toiveet. Laita meille viestiä ja mietitään yhdessä, miten saadaan tarpeesi toteutettua!
16

vuotta kokemusta

5

kovan luokan ammattilaista apunasi

7

pannua kahvia keitetään joka päivä

72

km printattua banderollia vuodessa

Tuoteryhmiämme

Olemme täyden palvelun painotalo. Lupauksemme on toteuttaa haluamasi painotuote joustavasti, nopeasti ja mahdollisimman laadukkaana. Alla yleisimpiä tuoteryhmiämme:

Esitteet, lehdet ja vihkot

Toteutamme markkinointimateriaalit ja julkaisut laadukkaasti tarpeidenne mukaan. Jälkikäsittelynä onnistuvat mm. taitot, nuuttaus, vihkostiftaus, liimaus, stanssaus, preklaus, lakkaus ja laminointi.

Suurkuvatulosteet

Jos suuri on kaunista, niin meiltä onnistuu vaikka talon seinän kokoisena. Teemme julisteet, banderollit, roll-upit ja beach flagit tilauksesi mukaan sisäkäyttöön tai sään kestävinä.

Tarrat

Teemme tarratulostukset esimerkiksi ikkunateippauksiin, lattiatarroihin, tuote-etiketteihin ja muihin tarpeisiin. Myös helposti irrotettavalla tai supertarttuvalla liimalla.

Kyltit

Meiltä saat kyltit niin tilapäiseen kuin pysyväänkin käyttöön. Pieniä ja suuria, tarpeesi mukaan.

Kirjat

Enemmänkin sanottavaa ja sivuja? Teemme kova- ja pehmeäkantisia kirjoja; isot teokset ja pienet kirjaset haluamasi kokoisina painoksina.

Käyntikortit

Yksinkertaisen tyylikkäät käyntikortit tai mieleenpainuva erikoisempi toteutus, meiltä saat tilattua käyntikortit joka lähtöön.